52129
users registered

Check who is on-line: 3

Знайти кохання в Америці?

Вийти заміж за американця, зав'язати стосунки з американкою - такі думки часто приходять в голову багатьом самотнім людям, які або зневірилися знайти гідну партію у своїй країні, або переслідують ще більш амбітні цілі.

Сьогодні познайомитися з одним із самотніх жителів цієї демократичної країни не представляється чимось неможливим. Американських анкет на сайті знайомств можна знайти безліч. Але знайти підходящий варіант - це одне, а зацікавити його своєю індивідуальністю - зовсім інше.

Успішність знайомства і можливі перспективи залежать від того, які цілі ви переслідуєте, зав'язуючи це знайомство з громадянином США, і наскільки тверезо ви підійдете до процесу вибору.

Що потрібно знати перед знайомством з американцем

Для багатьох зав'язування відносин з американцем ототожнюється зі знайомством з успіхом, достатком і безхмарним майбутнім, повним родинних радощів в затишному власному будиночку. Однак потрібно розуміти, що не можна піддаватися магії голлівудських фільмів, в яких пишним цвітом розкривається вся суть горезвісної американської мрії. Так що далеко не завжди знайомство з Америкою і її жителями виправдовує очікування людей, що шукають свою другу половину на просторах цієї дивовижної країни. Перед цим все ж краще вивчити особливості американського народу.

Хто такі американці?

У першу чергу, американці - це дуже привітний і дружелюбний народ. І нехай багатьом при знайомстві може здатися, що вся ця привітність здебільшого на показ, американці при зустрічі не упустять можливість посміхнутися або поцікавитися вашими справами.

Якщо ви маєте намір зав'язати стосунки з американцем або американкою, знайте, що вони дуже пишаються своєю країною і автоматично приваблюють до себе співрозмовника, якщо той цікавиться їх Батьківщиною. Вони шанують свої закони, так що будь-яке нехтування ними, з вашого боку, буде розцінено, як неповагу до них самих. Так що будьте обережні, критикуючи Америку. Зрозуміло, якщо ви хочете почати серйозні стосунки з представником цієї країни, вам потрібно підготуватися до майбутнього переїзду на постійне проживання в США.

Американці дуже розважливі. Будьте готові до того, що ваш сімейний бюджет буде розписаний на багато місяців наперед. Якщо формування спільного бюджету та планування життя вам підходить, можете сміливо зав'язувати стосунки з американцем або американкою.

Знайомство з іноземцем - це часто ризикований крок, повний невідомості. Так що перед тим, як піддаватися чарам американської мрії, потрібно зважити всі за і проти, щоб згодом тісні відносини із загадковою американської душею не перетворилися на випробування терпінням і тугою за далекою Батьківщиною.