52084
users registered

Check who is on-line: 5

Перша зустріч - що може завадити?

Спілкування на сайті знайомств, яке полягає лише в листуванні і обміном фотографіями, не може тривати вічно. Обов'язково настане момент, коли один з вас захоче дізнатися один одного трохи краще, призначивши справжнє побачення в реальному житті.

Це дуже відповідальний крок, зважитися на який рано чи пізно все одно доведеться, якщо ви хочете перенести спілкування з новим знайомим в більш серйозну площину. Але часто віртуальне листування раптово втрачає колишню інтенсивність або зовсім припиняється саме після того, як один з вас пропонує зустрітися. І причин цьому може бути декілька.

1. У вашого нового знайомого вже хтось є.

Не можна бути абсолютно впевненим у тому, що кожен зареєстрований на сайті знайомств користувач абсолютно вільний. Цілком можливо, що ваш новий знайомий хоче від життя все і відразу, тому воліє вибирати з декількох варіантів. Причому така модель поведінки може бути властива як хлопцям, так і дівчатам. Також нерідкі випадки, коли фактом нового знайомства ваш віртуальний співрозмовник хоче звернути на себе увагу своєї справжньої другої половинки. У цьому випадку ви будете виступати в якості ефективного інструменту.

2. Ваш співрозмовник шукає привід відтягнути момент зустрічі

Напевно у багатьох бувало таке, що новий знайомий на пропозицію зустрітися реагує з великою обережністю. Посилаючись на неймовірну зайнятість, він намагається відстрочити побачення якнайдалі. Якщо після вашої першої пропозиції співрозмовник різко скорочує час спілкування і поводиться відчутно холодніше, це, швидше за все, знак того, що він не бажає переводити ваше знайомство в більш серйозну площину, оскільки зона його комфорту знаходиться поруч з комп'ютером в листуванні з невидимим співрозмовником. Але, разом з тим, все може виявитися більш радісним.

Цілком можливо, що ваш новий знайомий просто не готовий до близького спілкування в силу своїх індивідуальних обставин. У такому випадку варто трохи почекати. Особливо, якщо співрозмовник вам дійсно сподобався.

3. Ваш новий знайомий просить перенести зустріч

Якщо ваш віртуальний коханий пропонує перенести побачення на більш-менш певний термін, пояснюючи це тим, що їде у відпустку або термінове відрядження, тут може бути два варіанти результату подій. Якщо ви познайомилися з чоловіком, то, швидше за все, після повернення він напевно вам напише і продовжить спілкування. Якщо ж ви запропонували побачення дівчині, що змушена терміново кудись виїхати, то, в більшості випадків, ваше спілкування не закінчиться нічим хорошим. Часто це привід призупинити спілкування через його стрімкий розвиток.

4. Вам перестають відповідати

Напевно, це найпростіший і однозначний варіант. Якщо у відповідь на вашу пропозицію провести разом час за межами віртуальної реальності співрозмовник миттєво припиняє будь-яке спілкування, вам просто-напросто потрібно забути про його існування. З таких відносин точно нічого не вийде.

Зрозуміло, кожне спілкування в соціальних мережах має свої індивідуальні особливості, які обов'язково внесуть свої корективи у розвиток відносин. Тому основним інструментом, який стовідсотково допомагає при будь-яких знайомствах, в тому числі і віртуальних, стає здоровий глузд. Користуйтеся ним, і вам не доведеться переживати з приводу невдалого побачення або вчиняти необдумані вчинки.